Ossobuco hier, Ossobuco daar

Gister hebben we weer een topavond gehad met de boiiiis. De dag begon vroeg voor chef Bouhuis, want er stond namelijk ossobuco op het menu. Een Italiaanse stoofschotel van onder meer kalfsschenkels en een shitload aan groentes. lekkâh, maar dat hele zooitje moet nu eenmaal een paar uurtjes pruttelen.
Genoeg tijd dus om te genieten van de broodnodige biertjes en een uitmuntend kwaliteitswijntje dat Volkert had meegebracht.

Als voorgerecht hadden we een heerlijk pittige pompoensoep. Het soepje moest alleen nog a-la-minute gemaakt worden en dat betekende het nodige snijwerk. Sjors, Daan en Jorden hakten echter zó op de oranje vruchten in, dat het wel een Quentin Tarantino film leek in de keuken. Wat een gekkigheid allemaal op de avond van Halloween ??.

Spuit 11 Colin waaide pas tijdens het hoofdgerecht aan. Dit resulteerde erin dat het voorafje gewoon doodleuk door ‘m als dessert werd omgeturnd. Wat een rebelse knul is het toch. Ongelooflijk.

Nou,…. om een lang verhaal kort te maken. Gister was leuk, lekker en gezellig.